Projecten update: Kringloopwinkel, Heuldijk en uitbreiding bedrijfspand

ยท

Projecten update: Kringloopwinkel, Heuldijk en uitbreiding bedrijfspand

13 november 2012
2 min read

Er wordt ondanks de crisis hard doorgewerkt aan een aantal van onze projecten.

Bij de Kringloopwinkel van Stichting Rataplan is de staalconstructie grotendeels geplaatst en heeft men vandaag ook de 1e verdiepingsvloer gelegd.

In Kwintsheul bij het project Heuldijk is na het gereedkomen van het metselwerk de gevelbeplating aangebracht en wordt nu hard gewerkt aan de kozijnen en de -voor het project kenmerkende- rode kaders.

In Monster zijn bij LV Plant de steigers verwijderd en is het resultaat van het exterieur goed zichtbaar. Dankzij een zorgvuldige uitvoering is hier niet meer zichtbaar dat dit een uitbreiding betreft, maar lijkt het pand geheel nieuw te zijn gebouwd. De komende weken wordt het interieur afgewerkt en zal het project worden opgeleverd.

Voor meer info en foto’s klik op de links in dit bericht.

Categories:
Tags: