ยท

Leerzaam projectbezoek Grote Marktstraat Den Haag

28 november 2018
2 min read

Kort geleden zijn we met alle medewerkers een middagje op projectbezoek geweest bij รฉรฉn van onze herbestemmingsprojecten. Dhr. Bullhorst (Architect) en Albert Bos (projectmanager) hadden tijd gemaakt ons rond te leiden door het in uitvoering zijnde project. Waarvoor dank!
Het was voor veel van onze modelleurs een leerzame dag waarbij we in levende lijven hebben kunnen zien wat een herbestemming inhoudt. Het gaat een stuk verder dan slopen en een paar nieuwe wandjes plaatsen. Brandwerende scheidingen en doorvoeren aanbrengen, installaties aansluiten op bestaande installaties en kamerscheidende wanden die aansluiten op bestaande gevel(puien). Genoeg praktijkvoorbeelden dus!
Daarnaast was de uitbreiding op 4e en 5e etage en de dakdoorbraak t.b.v. prachtige daglichttoetreding in de ontbijtzaal op de 5e etage de moeite waard om in praktijk te zien.

Voor meer informatie over dit project zie de projectpagina.

Categories:
Tags: