InstapModel

InstapModel

Wat is het?
Het InstapModel is een exclusieve dienst van MAD waarmee wij een kwalitatief hoogwaardig (basis) (OPEN)BIM bereikbaar willen maken voor iedereen. Een goed begin is nog steeds het halve werk.

Waarom?
Als deelnemer in de bouw- of vastgoedbranche komt u vroeg of laat in aanraking met BIM, de onmiskenbare nieuwe werkelijkheid. Alle bij de bouw betrokken partijen, van planontwikkelaar tot (eind)gebruiker ervaart bij een goede inzet van BIM niet alleen enorme voordelen, maar ook nog eens meer plezier. Hoe mooi is het om gebruikers een 3D rondleiding te geven door het ontwerp, om uw klant een hoogwaardig aspect-model aan te leveren, de inhouden – oppervlakten en hoeveelheden t.b.v. calculatiewerk te genereren vanuit uw model,  impressies van uw ontwerp te tonen om uw lokale overheid te overtuigen van uw plannen, bezonningstudies te maken of een bouwfasering te visualiseren?
Een grote kracht van het werken met BIM is het gebruiken van informatie vanuit het model, om die vervolgens te delen met bouwpartners. Een goede start met een juiste opzet model is daarbij van essentieel belang. Als het model niet in basis correct opgebouwd en gestructureerd is, levert het werken met BIM ook niet de beoogde efficiëntie gedurende de rest van het bouwproces.

Voor wie?
– De niet-BIMmer die gevraagd wordt om BIM door opdrachtgever
– De BIMmer die (tijdelijk) geen capaciteit heeft
– De BIMmer die zelf nog niet het gewenste niveau BIM kan aanleveren

Hoe?
Het InstapModel wordt op basis van een vooraf door uzelf bepaald budget dermate gemodelleerd zodat de opdrachtgever er daarna zelf mee verder kan. U krijgt van ons bij aflevering een solide en kwalitatief hoogwaardig InstapModel, welke (desgewenst) aan alle huidige gangbare normen voldoet en direct geschikt is voor uitwisseling met andere bouwpartners.
Met het InstapModel van MAD heeft u de beste vliegende start van uw BIM, waar u de rest van het bouwproces alle voordelen en plezier van zult hebben.

Service

Na oplevering van het InstapModel kunt u kiezen uit onze services:
– Servicebeurt: om de kwaliteit te waarborgen controleren wij uw model op een serie essentiële punten. Indien nodig en gewenst voeren wij correcties uit.
– BIM coaching: wij begeleiden u in het op correcte wijze verder opbouwen van het model en het vergaren van informatie uit het model
– Aanvullend modelleerwerk

Bestellen

Klik hier om direct een instapmodel te bestellen.