“Alles draait om efficiënt samenwerken”

MAD – modeling and design is een volwaardig allround ontwerpbureau met een persoonlijke aanpak waar iedereen die iets wil ontwikkelen, bouwen of verbouwen terecht kan voor een ontwerp, bouwkundige uitwerking, modelleerwerk, calculaties, bestekken, BIM management, etc.

Ons groeiende team van modelleurs, onder leiding van Pascal Koedoot (directeur, entrepeneur openBIM)  en Martijn Verbeek (creative director), stelt ons in staat iedere dag weer creatiever, veelzijdiger, sterker en efficiënter aan een grote diversiteit van uitdagende en complexe projecten te kunnen werken. Daardoor kunnen we ons unieke ontwerp- en modelleerwerk uitvoeren met korte doorlooptijden, tegen een scherpe prijs én deze met de beste kwaliteit leveren.

Wij van MAD zijn aanhangers van OPEN BIM. Dit betekent voor ons dat we werken vanuit de gedachte dat iedere projectpartner zijn/haar kennis inzet en inbrengt met de voor die partner beste tools/software. Hiermee optimaliseer je het proces, door de barrière van opgelegd gebruik van software weg te nemen. Daarbij is het zaak dat IFC-technologie ingezet wordt om alle informatie op elkaar aan te laten sluiten/uit te wisselen. We begrijpen dat dit wat cryptisch in de oren kan klinken maar omdat wij zo werken kunnen wij feilloos samenwerken met ingenieurs, aannemers of andere bouwpartners, ongeacht de naam en/of versie van de software waarmee ze werken. Onze open benadering van de samenwerking in de bouw zorgt voor een beter resultaat, snellere afronding van projecten en aanzienlijk minder fouten in de coördinatie.

Een ontwerp maak je namelijk niet alleen, maar samen. Het is een samensmelting van vele factoren, met als resultaat een geweldig gebouw, welke alle vooraf gestelde verwachtingen overtreft. Samenwerken betekent voor ons duidelijk en transparant communiceren en vertrouwen hebben in de betrokken partijen. “Open” is het sleutelwoord voor een prettige samenwerking van de eerste schets, tot de laatste plint.

MAD is vanaf de introductie ook partner van de BIM basis Informatieleveringspecificatie (ILS) en De Uniforme SparingsOpgave (Basis USO). Meer informatie hierover is te vinden op de website van het BIM loket (www.bimloket.nl).

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Links: Pascal Koedoot, rechts: Martijn Verbeek