Droomhuis Villa Naaldwijk – OT15

Droomhuis Villa Naaldwijk – OT15

Met veel plezier werken we samen met een grote diversiteit van opdrachtgevers. Aannemers, projectontwikkelaars, huurverenigingen, leveranciers en bedrijven, maar ook particulieren die bij ons terecht kunnen voor realisatie van hun droomhuis!

Lees verder

De opdrachtgevers, waarvan de kinderen onlangs allemaal op zichzelf zijn gaan wonen, hadden een droom van een huis waar ze samen oud kunnen worden, maar waar de kinderen ook nog zeker welkom zijn en kunnen logeren. Vanuit de wens om groot en landelijk te combineren met het moderne wonen, is droomhuis Villa Naaldwijk ontstaan. Om in de woning optimaal van de omgeving én het uitzicht te kunnen genieten, zijn we aan de slag gegaan met daglicht en grote raampartijen als uitgangspunt in het ontwerp.

Het resultaat is een zorgvuldig en modern vormgegeven villa, waar de volumes op een speelse wijze in elkaar grijpen. Alles komt samen en dat zie je vooral binnenin, waar de lichte ruimtes opvallen en de centrale ruim vormgegeven vide de woning tot een strak geheel maakt.

MAD is als architect verantwoordelijk voor het ontwerp en de volledige bouwkundige engineering.