Lancering van het InstapModel

·

Lancering van het InstapModel

10 maart 2014
1 min read

Vandaag lanceert MAD – modeling and design een exclusieve nieuwe dienst: het InstapModel. Het InstapModel is dé eerste stap voor alle partijen in de bouwbranche naar een succesvol BIM-proces.

MAD komt met het InstapModel om de steeds grotere vraag vanuit de markt naar kwalitatief hoogwaardige gebouw informatiemodellen te beantwoorden. Met het InstapModel is het voor iedereen, met veel of weinig budget, mogelijk om te starten met een correct gemodelleerde basis, welke gereed is voor uitwisseling met bouwpartners.

„We ontvangen steeds vaker de vraag van bimmende en (nog) niet bimmende bouwpartners of wij ook specifieke basismodellen of aspectmodellen kunnen maken tegen een vooraf vastgesteld budget”, vertelt Martijn Verbeek, mede-oprichter van MAD. „Dit is voor ons uiteraard geen enkel probleem en we besloten deze behoefte uit de markt te vertalen naar een dienst welke helemaal past bij onze visie op werken met BIM. Dankzij deze nieuwe formule kunnen we iedereen binnen zijn eigen budget een basismodel aanleveren, welke aan alle gangbare normen kan voldoen. Het InstapModel wordt voor diverse softwarepaketten aangeboden en is geheel naar eigen behoefte samen te stellen. Een mogelijke drempel om te starten met BIM hopen we daarmee voor iedereen in de bouw weg te nemen.”

Meer informatie over het InstapModel en het bestellen ervan is te vinden op instapmodel.nl

Categories:
Tags: