BIMPraat: IFC en BIM

·

BIMPraat: IFC en BIM

4 februari 2015
1 min read

Het Nationaal BIM Platform organiseert vanaf dit jaar praktische en leerzame kennissessies met de naam BIMPraat. De meetings zijn kort, krachtig en interactief en staan steeds onder leiding van een expert.

De eerste editie van BIMPraat op 12 februari in Alphen aan den Rijn gaat over het belang van en werken met IFC. De middag wordt geleid door Martijn Verbeek, directeur bij MAD – modeling and design. Hij zal praten en discussiëren over IFC, wat het is, wat je ermee kunt. Hij zal de tools voor IFC, zoals BIMsight, simplebim en Solibri bespreken en antwoord geven op de vraag hoe BIM en IFC in de praktijk te gebruiken. Hij geeft tevens een aantal sprekende voorbeeldprojecten.

De middag is laagdrempelig en inmiddels hebben diverse personen en bedrijven zich aangemeld waaronder een of meerdere vertegenwoordigers van Ymere Investeren & Ontwikkelen, Hendriks Coppelmans Bouwgroep, Gyproc, Van Boxsel Engineering, Klictet Advies, Inbo, Het Datahuis, Veccins 3D, Het Facilitair Bureau, MVRO, Het Inspectiehuis en Ajilon.

Aanmelden kan nog via deze link (max. 40 deelnemers).

Categories:
Tags: